Vapaaehtoisjohtaja - verkkokoulutus

Event details
Name Vapaaehtoisjohtaja - verkkokoulutus
Time 11.09.2024 17:00 - 11.09.2024 18:00
Last registration date 01.09.2024 00:00
Additional information

Vapaaehtoisjohtaja -verkkokoulutuksessa käsitellään vapaehtoisten ohjaamista ja tukemista.
Aiheeseen tutustutaan eri näkökulmista ja tehdään käytännön harjoitustehtäviä.
Koulutuksen tavoitteena on oman johtamisosaaminen vahvistaminen ja toiminnan kehittäminen koulutusmateriaalin ja oppimistehtävien avulla. Koulutus lisää valmiuksia suunnitella, johtaa ja kehittää oman yhdistyksen vapaaehtoistoimintaa sekä tarjoaa mahdollisuuden verkostoitumiseen muiden vapaaehtoisjohtajien kanssa. 

Verkkokoulutus on suunnattu erityisesti jäsenyhdistysten hallituksissa toimiville vapaaehtoisille. Yhdestä yhdistyksestä voi osallistua useampi osallistuja. Koulutus on osallistujille maksuton. 
Koulutus toteutuu täysin etänä. Kolmen etätapaamisen lisäksi osallistujat työskentelevät itsenäisesti verkossa. Verkkokurssin sisältö vastaa 2 opintopistettä, eli tapaamisten lisäksi on syytä varata aikaa materiaalien lukemiselle, tehtäviin vastaamiselle ja ryhmäkeskustelulle muiden osallistujien kanssa. 
 
Aloitustapaaminen ke 11.9. klo 17
Välitapaaminen ke 2.10. klo 17
Lopputapaaminen ke 23.10. klo 17

Tämä koulutus on hyvä jatko Yhdistyskehittäjä-verkkokoulutukselle.
Ilmoittautuminen on auki 1.9.2023 saakka.
Osallistujat saavat ennen koulutuksen alkua linkin verkkoalustalle, jonka käyttöä harjoitellaan yhdessä aloitustapaamisessa. Verkkoalusta on teknisesti helppokäyttöinen - sama kuin Yhdistyskehittäjä-koulutuksessa.